Werkgevers

FinanZien

Beschermingbewind en Budgetbeheer

Voor werkgevers


Herkent u het onderstaande scenario.....?


Uw werknemer heeft al jaren goed gefunctioneerd maar de laatste tijd gaat het minder. Er worden steeds meer fouten gemaakt omdat de concentratie van uw werknemer niet meer optimaal is. Het ziekteverzuim neemt toe, de interactie met collega's wordt steeds moeilijker. Uw werknemer verzoekt u (steeds vaker) om een voorschot. U krijgt het verzoek om loonbeslag uit te voeren en misschien ontdekt u zelfs diefstal.


Het bovenstaande is een situatie die geen enkele betrokken werkgever wil meemaken. Wanneer u een of meerdere situaties tijdig constateert is het wellicht mogelijk om te voorkomen dat uw werknemer verder in de problemen raakt.


Wij kunnen u hierbij helpen door uw werknemer te begeleiden middels budgetcoaching en/ of budgetbeheer. Voor uw cliënt kan onze hulp betekenen dat hij het overzicht terugkrijgt. Voor u als werkgever betekent dit dat uw werknemer weer gemotiveerd op de werkvloer zal verschijnen en dat zijn inzet niet belemmerd wordt door de problematiek waar hij mee te kampen had.


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en wij zullen dan samen met u en uw werknemer nagaan wat de mogelijkheden zijn om uw werknemer het zicht op de financiën weer terug te geven.

© FinanZien 2013-2020

Algemene voorwaarden

AVG Verklaring